Å skape en hjemmeside er en prosess som krever samarbeid. Noen ganger kan det være greit å møtes for å virkelig få på plass de viktige tingene først, men det går faktisk fint å lage en hjemmeside ved bare å bruke mail og tlf.

Noen har helt bestemte meninger om hvordan den ska se ut, andre har ingen mening om det i det hele tatt! Sammen blir vi nok enige, men jeg trenger etter hvert både tekst og bilder fra deg/dere, da det er deres firma, og dere beskriver det best!

Uansett, jeg lager et "bilde" av hvordan siden kan komme til å se ut, kanskje var det ikke akkurat sånn man ville ha det. Så gjør vi noen endringer, til vi til slutt finner ut hvordan den skal se ut. Til de som ikke aner hvordan de vil ha den, så prøver jeg å komme med noen forslag, noe mener de fleste, så da prøver jeg meg fram til vi finner en løsning som fungerer og dere er fornøyde med. Dette går på mail og telefon, dere sender også bilder og tekst på mail.

Så starter prosessen med å bygge opp siden, og legge den ut. Velger dere webhotellet one.com kan jeg også bidra med "kurs" over tlf i hvordan dere kan oppdatere tekst selv. Noen kan også mestre å legge inn bilder osv.