Jeg er et enkeltmannsforetak som tilbyr enkle, kreative hjemmesider til
en fornuftig pris. Jeg er utdannet webdesigner ved It-akademiet i 2001.

De fleste bedrifter har kun behov for en enkel hjemmeside, uten ekstra finesser. En side der de presenterer hvem de er, og hva de selger av varer og tjenester. Men med sitt eget særpreg, ut fra hva man selger, logo osv. Da trenger man ikke å måtte betale for "fellesutgifter" på spisskompetanse, er min tanke, da kan vi holde oss til det enkle.

Du binder deg heller ikke til en langvarige avtale, når vi er enig om hvordan siden skal se ut, og den skal legges ut på nett, da får du regningen. Om du trenger tid til å levere tekster og bilder, gjør vi det i etterkant. Du betaler for selve jobben, en engangssum (ikke inkludert webhotell, domenenavn ol) og ingen faste utgifter. Det er heller ingen skjulte kostnader, og prisen er enkel å regne ut. Velger du webhotell one.com, eller et annet som opererer med enkel tilang til oppdateringer på hjemmesider de har liggende ute, så kan du gjøre dette selv. Eller jeg kan gjøre det for deg til en fastsatt pris, per gang!

Synes du dette virker interesant, så kan du eventuelt lese litt mer om hva og hvordan, og om du ønsker, ta kontakt på mail eller tlf for en uforpliktende prat.